Теодора Духовникова за невидимата красота

Вълнуващ коментар на актрисата за ревю-спектакъла в подкрепа на хора с двигателни проблеми

Снимка от публикацията на Теодора Духовникова във Facebook

Вчера пред Народния Театър имаше червен килим. По него преминаха седем красиви и силни човеци. На колички, понеже поради различни причини, вече не могат да ходят сами. До тях бяха хора, които ги обичат. И седем млади дизайнера от класа на Мариела Гемишева, които ги облякоха специално. Красиво и удобно. И спрямо специфичните им нужди...

Това са думи на актрисата Теодора Духовникова от поста ѝ във Facebook по повод проекта на фондация "Мога сам" "Невидимата красота", които публикуваме, защото вълнуват дълбоко:

"Никога досега Червеният Килим не ми се е струвал по-смислен. И по-красив. И по-усмихнат. Нямаше нищо тъжно. Напротив. Смяхме се и се вълнувахме и бяхме щастливи. Всички. И тези на четири колела, и тези на два крака, и тези разкошни хора, които дойдоха да ни видят и да споделят емоцията с нас. 
И аз бях там с моята любима Моника. Тя дори стана от количката, каквото и да ѝ струваше това и премина половината пътека на двата си крака. С наша помощ. Никога няма да го забравя. Няма да забравя тази вечер. Няма да забравя тези красиви хора..."

Трудно е да се добави каквото и да било към коментара на известната актриса - присъединяваме се към думите ѝ: "Няма да спра да мечтая, че е възможно да живеем заедно. Независимо от количките. И да се усмихваме."

Коментари
Последни видеа