8 неща в секса, типични за щастливите двойки

За сверяване на часовника

20 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / iStock

Да проверим - кои са онези неща в секса, типични за щастливите влюбени:

Експериментират

Сексът при тях е винаги прекрасен и разнообразен, но страстта има свойството да залинява с годините и при най-силно обичащите се хора. Затова те редовно въвеждат новости в интимния си живот.

Поемат инициативата

Не че някой брои, но и двамата не се притесняват да предлагат на другия любовна игра и инициативата се поема и от двете страни с желание.

Лягат си по едно и също време

Биоритмите се напасват и съвпадат при хората, които живеят заедно дълго време, като това важи и за сексуалното желание.

Сексът не е рутина

Щастливите двойки не възприемат интимните ласки като задача за отмятане в списъка с рутинни неща – ако беше по график, щеше да е ужасно скучно. Но не – тези хора дават воля на своята спонтанност.

Не презират филмите за възрастни

Гледането на порно, казват, е характерно най-вече на мъжете, макар че неотдавна бе доказано: макар да не си признават, доста жени също си падат по филмите за възрастни, особено когато са в определено настроение. Според изследователите онези, които изразяват презрение към този тип филми, са подтиснати в сексуален план. Щастливите двойки обаче възприемат порното като нормален начин за увеличаване на желанието в леглото.

Признават си тайни фантазии един на друг

Всеки от нас си има своя секс фантазия – коя по-пикантна, коя – по-тривиална. Обсъждането на тези въображаеми секс сцени между двамата партньори води до ново ниво на сексуалното доверие. При това не е нужно тази фантазия да се реализира в живота, но ако се случи, е наистина чудесно за двойката.

Спят голи

Прегръдките кожа до кожа между влюбените носят допълнителна наслада, затова дори, когато е студено, те предпочитат да се любуват на голотата си.

Обсъждат секса

И тук няма задръжки, защото няма и нищо лошо да си припомните с усмивка как едва не сте паднали от леглото снощи, заради бурни преживявания, или да чуете как другия смята да ви достави удоволствие следващия път.

Тези разговори са нужни и защото хората не притежават телепатични способности и не могат да отгатват желанията на партньора си, ако той не им ги сподели.

Марина Атанасова

 

Коментари
Последни видеа