Бебе изигра етюд „телефонен разговор“

Имитацията стана хит в youtube

27 януари 2019 г.

Снимка: Guliver / iStock

Малко момиченце хвана телефона и направи перфектен етюд – истински телефонен разговор, без да каже и една истинска дума. За да постигне подобно майсторство тя вероятно с часове е наблюдавала как майка ѝ говори по мобилния.

И въпреки че малкото още не може да говори, отстрани изглежда, че се справя перфектно – и мимиката на лицето, и жестовете ѝ са като на голям човек увлечен в разгорещен разговор. Истински етюд като от филма „Отчаяни съпруги“.

В продължение на минута малката реди срички, наподобява с интонацията си истински диалог, като с участие притиска слушалката до ухото си.
Клипът, който се завъртя в youtube, стана истински хит.

И след многото смях и добро настроение, с което ще ви зареди, лекарите бързат да предупредят – не оставяйте децата да играят с мобилните ви телефони.
Не само, защото ще ги повредят, а защото това е опасно за здравето им. Те са особено чувствителни към електромагнитните вълни. Прекомерното излягане на облъчването води до нарушения в мозъка и може да засегне паметта, вниманието, както и да затрудни познавателните функции.

Източник: parents.fr

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.