Индиго, кристал и дъга

Различните предназначения на новите деца

06 януари 2021 г.

Снимка: Guliver / iStock

Има много дискусии около това какво е „Дете Звезда“. Вие едно от тях ли сте? Ако четете това и се интересувате от колективната еволюция на света, тогава може би сте.

Различните наименования или категории на групата „Хора Звезди“ имат различно значение за всеки. За мен да си „Човек Звезда“ означава, че имаш силите да помогнеш в това да бъдат сринати настоящите парадигми, за да се започне истинската промяна към следващите ни еволюционни етапи.

Всеки един има по нещо от чертите на „Хората Звезди“. Това, което ни отъждествява с една или друга от категориите на „Звездните хора“, е начинът, по който изразяваме с действия намеренията си.

Децата индиго

Те прокарват пътя за новия свят. Обикновено се раждат с „боен дух“ и с колективната мисия да спрат старите системи, които така или иначе вече не ни служат. Едно такова дете понякога може да бъде мислено и за невъзпитано заради концепцията му „Заслужавам да съм тук.“

Те са тук, за да изградят отново основните идеи за управление, образование и правните ни системи, в които липсва каквато и да е почтеност. За да постигнат това, обикновено имат пламенна решителност, а понякога и малко по-тежък характер.

Децата индиго знаят кога ги лъжат, кога се отнасят към тях със снизхождение, кога ги манипулират. И тъй като тяхната мисия е да ни подбутнат към един нов свят, изпълнен с почтеност, хората индиго имат непогрешими вътрешни детектори за лъжа.

Много от тях биват диагностицирани с хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието, тъй като са с изострена чувствителност и буквално съществуват на друго ниво – по-високо и с по-бързо темпо.

Кристалните деца

Те са пълната противоположност на децата индиго. След като се установи новият път в живота, кристалните деца трябва да дойдат, за да събудят хармонията в света. Те са с по-спокоен и благ нрав от децата индиго. Мисията им е да ни дадат пример как може да действаме всички заедно, помагайки си един на друг.

Много от тях крият вродени духовни дарби и понякога остават неразбрани. Колкото по-напреднали са децата, толкова повече страдат в това измерение. Често хората, диагностицирани с тежък аутизъм, са кристални деца.

Те действат на много по-висока честота, която не изисква вербална комуникация. Заради това решаваме, че са просто аутисти или остават неразбрани. Много от кристалните деца имат забавено развитие на речта и не е необичайно за тях да проговорят след третата, четвъртата година. Но всъщност това, което се случва, е много по-дълбоко. Тези деца са невероятно интуитивни и комуникират на ниво, което може да бъде достигнато, едва когато сме в разбирателство със себе си.

Децата дъга

Те са най-висшият пример за истинския ни потенциал, въплъщение на същинската божественост. Създадени са в служба на останалите, а даряването е пътят, който са избрали. Така те се намират в най-високата точка на духовния си връх, защото имат дълга да помагат.

Децата дъга са безстрашни и нямат проблем да изразяват емоциите си. Възстановяват се бързо и напълно от негативните емоции. Предполага се, че децата дъга са най-рядко срещаните от всички типове. Няма много информация за тях, защото все още се раждат, и ще покажат способностите си, когато светът има най-голяма нужда от това. Мисията на децата дъга е да довършат последните етапи от прехода, чиято основа са положили децата индиго и кристал.

В крайна сметка всеки, който иска да съществува в хармония със земята, е „Дете Звезда“. Накратко: децата индиго са тук, за да разбият статуквото на традиционното мислене; кристалните деца трябва да изградят своята основа върху разбитата парадигма; а децата дъга ще продължат „строежа“, преобръщайки представите ни с цел създаването на изцяло нов начин за съществуване.

Елисавета Цалова по материали от thespiritscience.net

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.