Как да наречем детето според зодията II

Психолог и астролог с предложения за имена на деца Телец, Дева и Козирог

14 януари 2021 г.

Снимка: Shutterstock

След като ви разкрихме някои щастливи имена за личности, родени под знака на огнената стихия: Лъв, Стрелец и Овен, продължаваме с имена, които подхождат на деца, родени в земните знаци на зодиака: Козирог, Дева и Телец.

Как е добре да наречете малкия представител на земната стихия разкрива психологът и астролог Олга Романив.

Качествата им се ценят особено в съвременното общество на материални постижения – всичко, което може да се докосне, на което може да се насладиш физически (вкусно, приятно на докосване, с хубав аромат, успокояващо и комфортно), също се намира под тяхно управление. Парите, които могат да бъдат превърнати в други материални предмети, също се отнасят към сферата на земята. Затова, ако детето ви ще се роди под знак на земната стихия, можете да сте спокойни за бъдещето им.

Те, по правило, са прекрасно осведомени какво искат и знаят как да го постигнат. Те планират живота си за много години напред и стриктно следват избраната стратегия.

Отлично се ориентират в устройството на социума и умеят да се наслаждават на земните радости – удобства, храна, красота без някакви отвлечени идеи и мечти за полети на други планети. Земните хора са твърдо стъпили на краката си и ако името не влиза в противоречие с това, ще ги поддържа и допълна.

Телец

За децата в тази зодия – най-хедонистичната в зодиака, е важно да се подчертаят красотата и обаянието, целеустремеността и способността да получат отлични резултати от действията си. Телците никак не обичат да работят напразно, за тях е важно усилията им да дават плодове.

Трудолюбиви и издържливи, както и другите земни зодии, те си почиват с удоволствие, комфорт и шик.

Момчета

За момчетата Телец прекрасни имена се явяват Димитър, когото покровителства самата Деметра – богинята на плодородието, майката-земя, и също целеустремения и волеви Спартак, устойчивия Стоян, самостоятелния и щедър Хари и жизнения и продуктивен Ярослав.

Момичета

Техните имена е добре да подчертават не само трудолюбието и усърдността, но и красотата, например енергичните и пращящи от здраве и хубост Валентина, Дана, Ева, щастливата и способна на дълбоки чувства Люба, нежната Лидия, внимателната Мая.

Дева

Децата Деви от малки разбират какво е отговорност, те са услужливи и изпълнителни, леко им се отдават науките и новите знания, те са старателни във всичко, с което се захванат.

Момчета

Девите от мъжки пол е добре да бъдат кръщавани с имената Адам и Анатоли, решителния Захари, продуктивния и внимателен Йосиф, търпеливия Константин, сериозния Ърнест.

Момичета

Спокойствието и тактичността на момичетата Дева се допълва от имена като уравновесената и чаровна Галина, милата и искрена Анна и Петя, целомъдрената Екатерина, Таис, като богинята на женствеността и майчинството.

Козирог

Целеустремените, настойчиви и търпеливи личности Козирог удивляват със способността си да постигат отлични резултати. Това са топмениджъри и най-гениалните организатори в зодиака.

Момчета

Въздържаността и решителността на момчетата от тази зодия се подчертава от имената на независимите Бранимир и Бранислав, амбициозните и настойчиви Георги и Юри, уверения и упорит Николай, твърдият като скала Петър.

Момичета

Момичетата Козирог не отстъпват на момчетата в своята целеустременост и устойчивост, притежават волеви качества, но са длъжни да помнят и за своята женска природа и важността на чувствата, които да използват рационално. За това ще им помогнат такива имена, като самостоятелната и жизнелюбива Валерия, сдържаната мила Клара, решителната и уверена в силите си, но и нежна Татяна, брагородната Регина, мъдрата и прекрасна София.

Източник: letidor.ru

Коментари
Последни видеа