Как да наречем детето според зодията IV

Психолог и астролог с предложения за имена на деца Рак, Скорпион и Риби

17 август 2019 г.

Снимка: Guliver / iStock

Тук ви разказахме за някои щастливи имена за личности, родени под знака на огнената стихия: Лъв, Стрелец и Овен, за имена, които подхождат на деца, родени в земните знаци на зодиака: Козирог, Дева и Телец, както и няколко имена за деца, които ще се родят под знака на въздушната стихия – Водолей, Близнаци и Везни.

Сега психологът и астролог Олга Романив разкрива как е добре да наречете малкия представител на някой от трите знака, подвластни на водната стихия.

Те са много емоционални и загадъчни, а вътрешният им свят често пъти е тайна и за самите тях.

Тези хора си изработват начин да прикриват умело бурята от чувства, която бушува в тях и могат да минат за спокойни личности, но, както казват „тихата вода е най-дълбока“.

Като правило децата Рак, Скорпион и Риби са интровертни, склонни да обмислят всеки въпрос и да го разглеждат от неочаквана, понятна само на тях светлина. Богатото въображение ги подтиква към творчески дейности и работа с хора, и често са непредсказуеми.

Представителите на водните знаци в зодиака са природни психолози. Да проявяват състрадание, загриженост, нежност, разбиране е добрата им страна, но можете да ги видите и като манипулатори, които си играят със слабостите и чувствата на другите.

А как децата ще използват своите способности, зависи от нивото на развитие на личността им, а значи – и от тяхното възпитание. Разумният избор на име за дете – представител на воден знак може съществено да му помогне в живота – както да подчертае таланта му, така и да намали недостатъците.

Малките деца от Зодия Рак са изключително чувствителни към семейната атмосфера и любовта между близките, влияят се много от отношенията с родителите си.

Момчета

Момчетата Рак ще се чувстват добре с имена като Вениамин – „любимият син“, Генади – наследник на добър род, родният Герман, надареният от бога Матей, преданият на дома си Нестор.

Момичета

За тях хубави имена са Наталия, Диана, която, както и зодия Рак, е покровителствана от Луната, нежната и енергична Лада, Елина, която осветява пътя на заблудените и изгубените, Ема, надарена с дълбока душевност.

Скорпион

Снимка: Guliver / iStock​

Че представителите на тази зодия имат сложен характер – това го знаят всички. Силна памет, прекомерна чувствителност и интуитивност, стремеж към независимост са някои от характеристиките им и е нормално те да реагират остро на намесата в техните работи и да помнят дълго обидите, макар и да не го показват.

Проницателност, решителност и невероятна сила на волята са техните мощни качества, на които и следва да се акцентира, когато се избира име за дете Скорпион.

Момчета

Наречете ги  като разсъдливия Данаил, спокойния Захари, търпеливия Павел, практичния и самоотвержен Едуард или благонравния Атанас.

Момичета

На тях им отиват такива имена като Александра със слава на защитник, волевата и интуитивна Анастасия, активната и дейна Рената, Влада, чувствената Ина.

Риби

Малките риби са лесно раними и крехки, техният вътрешен свят е дълбок и такива деца се разкриват трудно и далеч не пред всеки: само най-близките им хора могат да узнаят какви радости и мъки изживяват.

При Рибите се наблюдава силна връзка с боговете и висшите сили, тяхната фантазия е толкова богата, че всяка стимулация с алкохол и други вещества въздейства пряко на психиката.

Имената за тази зодия трябва не само да подчертават нежността и чувствителността, но и да добавят воля и самообладание на характера.

Момчета

На тях им отиват имена като сдържания Олег, миролюбивия, но независим Красимир, добродушния Ерик, поетичния Елин, мъдрия и царствен Симеон.

Момичета

За тях можете да изберете добродетелната Дария, близката до Христос по звучност Кристина, състрадателната Елеонора, нежната Маргарита, а също и имена, които подчертават силата на водната стихия като Марина.

Източник: letidor.ru

Коментари
Последни видеа