Какво значи, когато бузите „горят“

Народни поверия 

15 април 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Внезапно бузите ви започват да горят и знаете, че не става дума за болестно състояние, но се чудите защо понякога се получава така. Има народни поверия за значението на „пламналите“ бузи и независимо дали вярвате, или не, звучи интересно.

Гори лявата буза

Някога хората са вярвали, че това означава, че някой мисли за вас или ви одумва. Огледайте се, може случайно да сте пресекли пътя на някого и той сега да говори зад гърба ви.

Според поверието дори можете да разберете какво обсъждат тайно от вас с помощта на златна халка. Прокарайте халката по горящата буза и вижте каква следа оставя. Тъмната черта означава неприятен разговор, неутрално червената значи, че просто някой ви споменава без да влага отрицателни емоции, а светлата линия означава, че някой говори хубави неща за вас.

Гори дясната буза

Рязко поруменялата дясна буза означава, че любимият си спомня за вас – ако го попитате дали в този момент го е правил, ще разберете, че е истина.

Горят и двете бузи

Това, според народното поверие, не предвещава нищо добро. Означава, че ще плачете, но не чакайте да дойдат неприятности, измийте се с хладка вода и си мислете за нещо хубаво – така ще отпъдите лошото.

Източник: rambler

Коментари
Последни видеа

Мисия

17 юни 2019 г.