Кая Гербер призна какви съвети ѝ дава майка ѝ Синди Крауфорд

В началото на кариерата тя ѝ помага правилно да организира времето и работните си ангажименти

28 януари 2023 г.

Снимка: Getty

21-годишната Кая Гербер, която е модел и актриса, стана главен герой на февруарския брой на американската версия на списание „Elle“.
Тя се появи на корицата в златна рокля, бродирана с пайети.
 

Снимка: Instagram

В интервю за изданието Гербер разказа какви съвети ѝ е дала нейната звездна майка Синди Крауфорд в началото на кариерата ѝ.
Кая влезе в света на модата твърде рано. Едва на 13 години тя подписа първия си договор, а на 16 за първи път се появи на подиума.
Затова в началото на професионалната кариера съветите на майка ѝ са ѝ били от помощ и са ѝ помогнали

правилно да управлява времето си

„Никога не закъснявай! Отдели време да опознаеш всички, с които ще работиш, не бъди арогантна и бъди мила. Ако не си благодарна и щастлива в шоуто или на снимачната площадка, винаги ще се намери някой, който с радост ще те замести. Дори когато съм много уморена и непоносимо искам да се прибера или се чувствам самотна, всеки път си напомням каква късметлийка съм!“

Кая добави още, че майка ѝ я е научила да води записки,

за да запомни важните моменти от живота

с най-големи подробности и детайли.
„Друго нещо, което майка ми каза беше: „Иска ми се да мога да записвам повече. Мислите, че ще запомните всички тези невероятни моменти завинаги. Но тогава се улавям, че не мога да си спомня какви са били тези снимки или къде са се случили и кога. Затова си водя дневник, в който записвам всичко, което ми се случва.“

Снимка: Instagram
Кая Гербер излиза с 31-годишния актьор Остин Бътлър, припомня Hello.
Двойка рядко може да бъде засечена на светски събития.
В началото на януари обаче влюбените решиха да направят изключение и заедно с други известни гости присъстваха на гала вечерята на Louis Vuitton и W Magazine заедно в Лос Анджелис.

 

Коментари
Последни видеа