Кейт Мидълтън облича децата стилно, но скромно

Не се поддава на преходните модни тенденции, а следва традициите

07 юни 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Въпреки финансовите си възможности Кейт Мидълтън не облича един тоалет само веднъж, а го носи многократно. Децата също са облечени стилно, не екстравагантно и са научени да рециклират дрехите си, пише parents.fr

Съпругата на принц Уилям е почитател на скъпи дрехи от колекциите на брандове като Alexander Mcqueen, но в повечето си обществени ангажименти залага на достъпна конфекция от Massimo Duti, Zara и Mango.
Кейт не поверява грижите за облеклото на никой друг. Всеки ден сама подбира дрехи за трите деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия принц Луи.
Тя е известна с добрия си вкус и винаги съчетава отлично дрехите им. Доказват го снимки на децата, когато те се явяват на публични мероприятия. Както и тези, които Кейт им прави, защото, както е известно, тя е запален фотограф.

Ето и последната снимка, която вчера се появи в официалния сайт на двореца Кенсингтън.


 

Снимка: Instagram

Един тоалет няколко пъти

За разлика от много звезди и знаменитости, които не обличат един тоалет повече от веднъж, херцогинята на Кеймбридж не постъпва така.

Като всички обикновени хора, тя ги носи многократно.
Например черната дантелена рокля от Temperley, която тя носи на премиерата филма „Боен кон“ през януари 2012, отново слага за официалната вечеря в университета „St Andrews“ през ноември същата година, както и на вечеря в Музея по естествена история през декември 2013 г.
Това е само един от много примери, които могат да се приведат.

Също както майка си, децата по различни поводи многократно обличат едни и същи дрехи. Нещо повече.
Принцеса Шарлот вече рециклира дрехите си.

 

Коментари
Последни видеа