Ким Кардашиян иска да се разведе с Кание Уест възможно най-бързо

Звездата е убедена, че нищо не може да спаси брака ѝ с рапъра

18 декември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Ким Кардашиян най-накрая миналия петък подаде молба за развод. В нея тя заявява, че нищо не може да повлияе на съществуващите разногласия между нея и Кание Уест. Едва сега молбата ѝ стана достояние на чуждестранните медии.

„Понастоящем никакви консултации или други усилия за нашето помирение няма да имат смисъл. Имаше и все още има непреодолими различия между Кание и мен, които доведоха до окончателното разпадане на брака ни.

Нашият развод е необратим процес“,  

каза Ким, цитирана от TMZ.
В него се посочва още, че Кардашиян се опитва да се разведе от февруари тази година, но съпругът ѝ отказва да се срещне и да обсъди с нея този въпрос, пише Hello.
„Опитвам се да разреша проблема с развода, откакто подадох молба за развод през февруари 2021 г. Няколко пъти молих Кание да подпише документите, но той не отговори на молбата ми“, каза тя.

Ким вярва, че и двамата „заслужават да могат да изградят нов живот“ и моли съда да уважи молбата ѝ възможно най-скоро.
Чуждестранните медии са уверени, че скоро Ким Кардашиян ще получи дългоочакван развод.

Снимка: Instagram Kim Kardashian

Припомняме, че първите слухове, че Ким Кардашиян и Кание Уест ще се разведат след седем години брак, се появиха през януари, а през февруари те бяха официално потвърдени.
През всичките следващи месеци двамата коментираха връзката си. Кание от самото начало говори безпристрастно за Ким, а наскоро публично призна, че иска да върне семейството си. Докато Кардашиян беше по-остра в изказванията си, въпреки че професионално винаги го подкрепяше. Още от февруари тя говореше  изключително с положителен тон зя съпруга си, поздрави го за рождения ден и разказа как той все още я вдъхновява.
А сега за Коледа окачи чорап за него върху камината, наред с тези на децата.

Снимка: Instagram Kim Kardashian 

В същото време звездата почти потвърди романтичната си връзка с комика Пийт Дейвидсън, като го покани да отпразнува рождения си ден със семейството ѝ.
Първите слухове за чувства между артиста и Ким се появиха в началото на ноември, когато бяха забелязани в увеселителен парк в Калифорния.
Припормяме, че преди това Дейвидсън беше сгоден за певицата Ариана Гранде, но не се стигна до сватбата.

Коментари
Последни видеа