Най-грижовните бащи според зодията 2

Везните намират общ език с малки и големи, Скорпионът обожава, но критикува

11 януари 2019 г.

Снимка: Guliver/iStock

Строг или снизходителен, обичлив или равнодушен - какъв баща ще излезе от мъжа – астролозите имат някои отговори. Тук ви описахме накратко какви татковци са първите шест знака от зодиака, сега продължаваме напред:

Везни

Везните се справят чудесно с малките – намират общ език с тях и разбират конфликтите им, предлагат решения. Те могат спокойно да кажат: „Аз съм на твоя страна“, защото са мъдри и „адвокати по природа“ – стараят се винаги да помогнат на всеки. Те ще научат и децата си да влизат в ролята на усмирители и да обясняват, че всички са прави, но такъв е животът…

Скорпион

Това е татко таралеж: бодлив отвън, мек отвътре. Той обожава децата си, но се опитва да прикрива любовта си и при всяка възможност критикува и хвърля язвителни забележки. Децата на такъв баща растат калени в битки, научени да се защитават от атаки, а това са полезни качества, когато пораснат.

Стрелец

Той дълго време се пази от обвързване, но когато е готов за семеен живот, става идеален баща. Открива пред децата си цели нови светове и широки хоризонти, обучава ги на всичко и най-вече – да гонят целите си.

Козирог

Таткото Козерог може да изглежда дистанциран и хладен, но това е неговия начин да възпитава. Няма друг знак в зодиака, толкова отдаден на благополучието на своите деца, като него, но той оставя потомството си да порасне, за да започне да го защитава и да му предложи опора. Пестелив на думи и изрази на любов, той показва с всички останали свои действия колко обича малките.

Водолей

Този татко не се скъпи на мили думи, има свои възгледи за възпитанието, които обаче е много вероятно въобще да не съвпадат с мнението на останалите. Това дори е хубаво: когато бащата Водолей опитва винаги да развива детето разностранно, то ще стане наистина една прекрасна и оригинална личност.

Риби

Този зодиакален знак прави всичко възможно да не се меси във възпитанието на детето. Въобще!  Прави всичко възможно да му покаже с личния сди пример кои са важните неща в живота, но без диктовки, забрани и упътвания. Неговият духовен свят е тясно свързан с децата му, знае винаги кога детето е уморено или премълчава нещо, но не знае в кой клас е… Децата на такъв родител са благословени и стават истински свестни хора, когато пораснат.

Марина Атанасова по материали на detstrana.ru

Коментари
Последни видеа