Домът на мис Перигрин за чудати деца

Ева Грийн грее в новия шедьовър на Тим Бъртън

23 септември 2016 г.

Снимки: "Александра филмс"

Очаква ни ново киноприключение в стила на "Едуард Ножиците", "Алиса в страната на чудесата", "Кошмарът преди Коледа" и "Чарли и шоколадовата фабрика". Режисьорът с доказано богата фантазия Тим Бъртън представя незабравимо филмово преживяване по едноимения бестселър на Рамсън Ригс "Домът на мис Перигрин за чудати деца".

Когато Джейк открива улики към загадка, която обхваща алтернативни реалности и времена, той разкрива тайно убежище, известено като Домът на мис Перигрин за чудати деца. Докато момчето опознава жителите и техните необикновени способности, то осъзнава, че безопасността е илюзия, и опасностите дебнат под формата на могъщи, скрити врагове. Джейк трябва да разбере какво е реално, на кого може да има доверие, и кой всъщност е самият той.

Филмът е изпълнен с фантастични и поглъщащи образи, запомнящи се герои, епични битки, и уникални манипулации на времето - всички оживели под режисурата на Тим ​​Бъртън, в типичния му грандиозен стил.

В новия кинохит с участието на Ева Грийн, Самюъл Л. Джаксън, Ейса Бътърфилд, Ела Пурнел, Алисън Джени, Крис О’Дауд, Рупърт Еверет, Джуди Денч става дума най-вече за приемане на особеностите и странностите на всеки един от нас.

Ще го видим премиерно на голям екран от 30 септември.

Източник: "Александра Филмс"

 

Коментари
Последни видеа