Дженифър Анистън: Не съм съгласна с клишето „тъжна, бездетна жена“

Актрисата се обижда от слуховете около личния ѝ живот

09 ноември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Дженифър Анистън се възмущава, че хората все още обсъждат нейния личен живот, а не успехите ѝ в кариерата. Това споделя самата актриса пред сп. Marie Claire, на което е корица на декемврийския брой.

Пред изданието Анистън разказва за своя остър текст в The Huffington Post, в който осъди рязко сплетните, с които са обградени всички звезди, и отбеляза, че жените не бива да бъдат осъждани за тяхната външност и личен живот, що се отнася до това дали имат или нямат деца. 

"Мен ме осъждаха за семейното ми положение, когато бях омъжена, а после за моя развод. Осъждаха ме за опитите да намеря партньор, даже за моите зърна“, обяснява актрисата в интервюто. „Защо на нас, жените, гледат само през тази призма? Защо сме длъжни да слушаме всичко това? Мисля си: имам много работа, постигнала съм успех в кариерата, но всичко се свежда до клишето „тъжна, бездетна жена.“

Анистън потвърждава, че е щастлива с настоящия си съпруг Джъстин Теру. И няма разлика в това дали семейството им има деца, или не.

„Защо именно той ми е нужен? Защото виждам как той винаги ми се възхищава, независимо в каквото състояние съм. Чувствам се свободно с него, мога да разкрия душата си пред него. Мислейки за него, ми става по-добре. Той е прекрасен човек и ми е мъчно да мисля за нещата, които му причиняват болка“, споделя Дженифър.

Тя мисли, че никой няма право да я кара да се оправдава за живота, който си е избрала, още повече, че никой не знае какво има да се случва тепърва. „Сега е такъв момент, в който съм уверена в това, което правя. Стоя на кръстопът и се опитвам да разбера какво ме вдъхновява и ме кара да пея“, споделя тя.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа