Аштън Къчър за дъщеря си и шоубизнеса

„Искам да я предпазя от това безсмислие“

Снимка: Guliver / Getty Images

Аштън Къчър е в бизнеса почти 20 години. През това време се изявява на редица поприща, включително модел, телевизионен и филмов актьор, пише celebritybabies.com.

Но, когато в шоуто Entertainment Tonight го питат дали ще позволи на почти 2-годишната си дъщеря Уайът-Изабел да се занимава с шоубизнес, той незабавно отговаря: „Не. Правя всичко възможно да я държа далеч от вас, хора. Докато това не е неин личен избор, моята работа е да я предпазя от целото това безсмислие.

Междувременно Мила Кунис и Аштън Къчър очакват второто си дете и неведнъж са казвали, че искат да отгледат наследниците си скромно.

Въпреки че Аштън твърди, че като родители съвсем не са перфектни. „Мила влиза в спалнята и казва: „Кучето се е изпикало на стълбите!“ и аз веднага изстрелвам: „Мамка му!“ (Fuck!) и зад себе си чувам (от малката) „мамка му“ (fuck). Обръщам се и тя сериозно ми повтаря същото. А аз казвам: „Не, казах лисица (fox). Тати каза лисица (fox)”. А тя пак: „Мамка му“ (fuck), а аз: „Не, казах лисица (fox)!

Накрая на този дълбокомислен спор малката Уайът успяла да каже „лисица“ и татко ѝ с облекчение си отдъхнал. „Казах ѝ, че може да повтаря „лисица“ цял ден.“

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа