Джъстин Тимбърлейк за работата и семейството

„Нямам идея кога ще пусна нов албум“

Снимка: Guliver / Getty Images

Той беше един от най-заетите хора в Холивуд през последните години, но сега Джъстин Тимбърлейк има семейство и приоритизира със страшна сила, пише people.com. „Животът ми се промени и продължава да се променя, така че е важно да поемам такива ангажименти, които ми позволяват да отделям време и на семейството ми. Няма да тръгна на турне следващата седмица, защото искам да съм със сина си. Искам да съм с жена си.

Тимбърлейк и Джесика Бийл посрещнаха първото си дете – 18-месечния си (вече) син Сайлъс Рандал през април 2015 и празнуваха четвъртата си годишнина от сватбата миналия месец.

Докато феновете му трепетно чакат нов албум, той казва: „Нямам идея кога ще го пусна. Живея за мига. Мисля че това е така, защото се наслаждавам на живота си повече. За много дълъг период живеех заради много други хора или заради идеята, че тези други хора имат идея за мен.“ И сега, когато е пораснал, Джъстин е много признателен на феновете си. „Колкото повече карам хората да се смеят и да чувстват, осъзнавам че е невероятно да съм част от всичко това. Като подарък е, а като си млад, понякога не виждаш този подарък.

Джъстин Тимбърлейк озвучава Клон в анимацията „Тролчета“, която е по кината в момента.
Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа