44-годишната Натали Имбрулия роди първото си дете

Певицата е заченала чрез инвитро и донор на сперма

09 октомври 2019 г.

Снимка: Guliver/Getty Images

„Очаквам първото си дете тази есен. За тези от вас, които ме познават, това е нещо, което съм искала от много време. Благословена съм, че това е възможно с помощта на оплождане инвитро и донор на сперма. Няма да казвам нищо повече за това публично. Толкова съм развълнувана от това приключение... нов албум и ще бъда мама!" Това съобщи 44-годишната австралийска певица Натали Имбрулия неотдавна на своите последователи в Instagram. И сега вече можем да я поздравим за огромното щастие да стане родител на момченце, както самата тя разкри вчера и обяви името му - Макс Валънтайн.

Щастливата майка е публикувала снимка в социалните мрежи, на която бебешка ръчичка стиска палеца ѝ. "Макс Валънтайн, сърцето ми ще се пръсне # моето момче", написа тя. Винаги е споделяла, че отдавна иска да стане майка.

 Имбрулия има почти пет годишна връзка с фронтмена на "Силвърчеър" Даниъл Джоунс, но двойката се раздели още през 2008 г. Свързваха името и ѝ с актьора Дейвид Шуимър.  В момента се смята, че Натали е неомъжена.

Много приятели, включително Софи Елис-Бекстър, поздравиха за щастливата новина звездата, прочута по цял свят със своя хит Torn, пише dailymail. 

 

Коментари
Последни видеа