Бебето, което се роди на борда на Луфтханза, кацна в София

Малкият Николай долетя със семейството си от Манчестър

11 август 2017 г.

Николай и семейството му, заедно с Александър Толвет от авиокомпанията

Николай, роден по време на полет на Луфтханза, пристигна в България. То кацна заедно със семейството си на Летище София, съобщава Мениджър нюз.

Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 г. във въздуха по време на полет LH543 на Луфтханза от Богота до Франкфурт, пристигна у нас със своите родители - майката Десислава, таткото и по-големият му брат.

От авиокомпанията припомнят, че веднага след раждането полетът от Богота беше отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа.

Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Луфтханза от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици. Майката и бебето се чувстват добре и са щастливи да бъдат у дома.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето", споделя Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.

Коментари
Последни видеа