Емили Блънт за второто си бебе:

„Чувствам се по-спокойна“

28 септември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Новото бебе на Емили Блънт определено е много обичано от по-голямата си сетра Хейзъл, пише celebritybabies.people.com. „Много добре я приема“, каза Блънт в шоуто на Тери Сеймор Extra за отношението на дъщерия й Вайълет на 2 и половина годинки към тримесечното бебе. „Справя се брилянтно, много е мила към нея... В начало беше леко безразлична, но после наистина я заобича.“

33-годишната актриса сподели и за това, че бебето също се справя добре, както и размисли около второто дете. „Чудя се дали е така с второто дете – ти си толкова спокоен и то е спокойно. Не се чувстваш все едно: „О, Господи, ще утрепя ли това дете като му причиня нещо, докато правя това?!

Колкото до фигурата си след раждането, Блънт сподели, че има две неща, за които е благодарна: „Добри ластични гащи с каквито съм и в момента и добър ген. Идвам от семейство, в което всички са много слаби. Като бяхме малки майка ми я питаха на улицата: „Храните ли тези деца, г-жо Блънт?“ Винаги сме били от тези с бързия метаболизъм."

В момента Емили очаква премиерата на новия си филм Girl on the Train. Казва, че образът й на обсесивна разведена жена не бил лесен за изграждане, плюс факта, че е била бременна в четвъртия месец с Вайълет, докато снимала. „Беше истинско предизвикателство. Откривах нови дълбочини и начин на мислене, което си беше доста страшно... Тя е обсесивна, болна и тъжна и се страхува от себе си“, добавя Блънт.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа