Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за четвърти път

Година и половина след раждането на третото им дете

Кание Уест и Ким Кардашиян, снимка: Guliver / Getty Images

38-годишната светска дива и риалити звезда Ким Кардашиян и съпругът ѝ, 41-годишният рапър Кание Уест отново приемат поздравления за бебе - вчера сурогатна майка роди син и той е четвърто дете на двойката около година и половина, след като те обявиха с радост раждането на третото им дете.

Миналата зима Ким Кардашиян оповести официално, че чакат четвърто бебе в семейството, след раждането на биологичните им деца Норт и Сейнт и на малката Чикаго, родена през януари 2018 г. от сурогатна майка. Снощи щастливата новина за появата на четвъртото дете се разпространи мълниеносно в социалните мрежи, след като Кардашиян я потвърди в своя Twitter.
"Той е тук и е съвършен!", написа Ким и добави, че е като близнак на Чикаго. "Това е забавно. Сигурна съм, че ще се промени много, но сега изглежда като нея", обяви щастливата майка.

Все още не се съобшава как родителите са решили да нарекат момченцето си.

Темата за сурогатното майчинство на Ким и евентуалното четвъртото дете в семейството ѝ се обсъждат от миналото лято, но звездата искаше да обяви лично добрата новина и го направи през януари.

 

Коментари
Последни видеа