Джон Красински: Важно е да съхраниш връзката си

Бащински мисли от съпруга на Емили Блънт

Снимка: Guliver / Getty Images

Едно е сигурно – Джон Красински има късмет и в кариерата, и в личния си живот. „Ако не работим, сме вкъщи с децата“, казва 36-годишният актьор за динамичното си всекидневие като баща на 9-седмичната Вайълет и 2 и половина годишната Хейзъл, които отглежда със съпругата си Емили Блънт, пише celebritybabies.people.com.

Гледаме си децата и сме много важна и съществена част от живота им. Но в края на деня е важно и да се погрижиш за връзката си“, казва той за баланса между това да си родител и съпруг. „Забавно е, защото имам невероятна жена, която иска да излиза на срещи с мен. Всяка седмица си правим по една такава, на която сме си само ние.

Когато го питат в какво точно се състоят срещите им, Красински отговаря направо: „Просто отиваме на вечеря и си говорим. Нямаме нужда от кой знае какво друго. Но не говорим за деца.

В момента се опитваме да направим така, че поне един от двамата да е с малките, така че пресмятаме малко по-прецизно работните си ангажименти“, споделя той за бъдещите им планове с Блънт. „Толкова съм горд да знам, че дъщерите ми ще пораснат с идеята, че майка им е невероятно заета, прекрасна жена. Мисля, че това наистина е важно за тях. Затова, когато понякога Емили казва „ооо, човече, толкова ми е трудно да отида на работа и да ги оставя“, аз й отвръщам „да, но един ден те ще кажат „тя отиде на работа и това беше велико“.

Красински си признава, че малко завижда на Блънт, на която й предстои да изиграе главната роля в Mary Poppins Returns (2018), което ще я превърне в „нещо като супергерой“ за Хейзъл и Вайълет. „Истината е, че обичам обикновените и тихи моменти с дъщерите ми. Вече няма как да се изключиш, да кажеш на някого „ще си почина малко, гледай това дете, а аз ще гледам телевизия“. Винаги си на пост и е съвсем непознато усещането да нямаш действително никакво време за себе си. Но вярно, че всички клишета се оказват истина – да, нямаш време за себе си, но имаш всичките моменти с тези чудесни, прекрасни малки хора.

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа