Блейк Лайвли за тялото на току-що родилите:

„Не е честно да го обсъждате“

Снимка: Guliver / Getty Images

Блейк Лайвли съвсем не се интересува какво мислите за тялото на жената, след като тя току-що е родила.

По време на сутрешното австралийско тв шоу Sunrise, 28-годишната актриса засегна въпроса, след като интервюиращият й направи комплимент за това колко добре изглежда по бикини във филма The Shallows, сниман няколко месеца, след като Лайвли роди първото си дете – момиченцето Джеймс, което вече е на 19 месеца.

Това е толкова нечестно, защото се очаква да е така“, каза бременната за втори път актриса. „Все едно да кажеш “ето така трябва да изглеждат жените, след като родят“. Мисля, че тялото на жената, дала живот, е невероятно.“

Лайвли продължи да обяснява, че младите майки не бива да се чувстват притиснати от очакванията веднага да влязат във формата, в която са били преди да забременеят, защото току-що са дали на света нов човек.

„Не трябва веднага да изглеждаш като модел на Victoria’s Secret, защото вече си направила най-невероятното нещо, което животът предлага. Имам предвид, че си дала живот на човешко същество. И наистина искам да чувам комплименти именно за това“, пише celebritybabies.people.com.

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа