Илария Болдуин със снимка след раждането:

„Ще направя необходимото, за да нормализирам тялото си“

Снимка: Guliver / Getty Images

Илария Болдуин - съпругата на известния актьор Алек Болдуин, е откровена по въпроса как изглежда тялото след раждане и пуска снимка в Instagram, пише celebritybabies.people.com.

Снимка: Instagram

Снимах това вчера, когато Леонардо беше на почти 24 часа“, споделя 32-годишната йога инструкторка.

Направих същото, когато и Рафаел се роди. Винаги се чувствам леко нервна, когато се снимам така, но мисля, че в ерата, когато промените в тялото са заклеймявани, трябва да покажа, че ще направя всичко, за да нормализирам тялото си и да промотирам здравословен начин на живот.

Много от вас знаят, че обичам да показвам процеса на промените в тялото, които се случавт в живота, и че вярвам как добра диета и правилно балансирани упражнения ни правят щастливи, здрави и силни“, пише Илария под снимката. „Така че от тук насетне искам да посветя голяма част от моите всекидневни постове да се върна пак във форма и ви каня да го направите заедно с мен.

Току-що родилата майка на три деца споделя и детайли около последното си раждане. „Родила ли съм секцио? Не, родих естествено. Къде са ми превръзките? Махнах ги набързо, преди да се снимам, все пак си има лимити на това, което трябва да видите. Къде се намирам? В болницата, в банята. Оу, и снимката няма филтър, просто я осветлих малко“, шегува се тя.

Илария е голям проповедник на това да има позитивно отношение към тялото не само заради феновете си в Instagram, но и заради децата си.
Внимавам да не казвам отчайващи неща пред 3-годишната Кармен Габриела, като „о, Боже, не се чувствам добре днес“, „чувствам се много дебела в момента“, „о, виж ме, изглеждам ужасно“. Научих, че това може да бъде много травмиращо за децата. Опитвам се да бъда позитивна спрямо хората около мен. Казвам: „Оу, уау, не е ли красива?“, или: „Той е толкова сладък!“, или: „Това, което той направи, е много хубаво!“, добавя тя.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа