Бременната Ева Лонгория за пръв път на публично събитие

А Кери Уошингтън искрено се радва за приятелката си

22 февруари 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Прекрасната Ева Лонгория има ново предизвикателство, а именно - какво да облече, когато е на червения килим и при това - видимо бременна, пише People. Актрисата, която очаква първото си дете (момче) от съпруга си Хосе Пепе Антонио Бастон, се появи на Наградите на гилдията за костюми в Бевърли Хилс, за да връчи приз на приятелката си Кери Уошингтън.

На червения килим Ева Лонгория позира с приятелките си Кери Уошингън и Джина Родригез. Снимка: Guliver / Getty Images

"Сестри по оръжие", написа 41-годишната звезда от сериала "Скандал" под тази снимка и добави: "Това бебе ще има много лели!"

Въпреки че 42-годишната Ева Лонгория бе неотразима в тоалет с цвят пепел от рози, тя призна, че ѝ е било доста трудно да реши какво да облече за събитието, предвид настоящото ѝ състояние. Когато се качи на подиума, за да поднесе наградата на Уошингтън, тя се пошегува: "Ужасно е трудно да вземеш решение какво да облечеш на подобни събития, а и вече ластичното бельо не ми става!"

Снимка: Guliver / Getty Images

След това Лонгория връчи наградата на Уошингтън, която отличава актьори, чиито талант и кариера олицетворяват непрекъснато желание за усъвършенстване.

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа