Как може би ще се казва бъдещото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Което трябва да се роди всеки момент

Снимка: Guliver/ Getty Images

„Възнамерявам да настоявам детето да се нарича Джак… Или Джаки“ – това каза принц Уилям, след като видя как футболистът от "Астън Вила" Джак Грилиш вкара впечатляващ гол за своя отбор срещу Кардиф в мач от Sky Bet Championship в Бирмингам, пише Mirror.

Принцът и неговата съпруга Кейт Мидълтън очакват третото им дете да се роди всеки момент, а милионите им почитатели от цял свят следят всяка новина, свързана с бъдещата кралска особа, а мнозина британци и залагат: дали ще е момче, дали - момиче, как ще се казва…

На Острова Джак е типично мъжко име, но се среща и в женски вариант, а, според изданието, принц Чарлз се е издал за пола на бебето случайно, и, усещайки грешката си, е добавил и Джаки.

Сигурна е обаче титлата, която детето ще носи. Според кралския историк Марлен Кьониг, официалната титла на детето ще бъде Негово или Нейно Кралско Величество Принц или Принцеса на Обединеното Кралство на Великобритания и Северна Ирландия, съобщава порталът Popsugar.

И тъй като Кейт и Уилям са херцог и херцогиня на Кембридж, обръщението към новороденото би трябвало да бъде Нейно/Негово Кралско величество Принц/Принцеса следва името Кембриджски/Кембриджска.

Очакването за появата на братчето или сестрата на 4-годишния Джордж и 2-годишната Шарлот продължава.

Коментари
Последни видеа