Пинк и мъжът ѝ не искат да знаят пола на бебето

Татко Харт споделя и още за семейството

07 декември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Пинк и съпругът ѝ Кери Харт искат да се изненадат от пола на бебе номер две, но Харт казва, че се надява на момче. „Имаме една принцеса, така че ми се ще един малък мъж да се появи“, казва бившият състезател по мотоциклетизъм пред People. “Не желая никаква конкуренция на дъщеря ми. Нервен съм, защото не знам какво ще бъде (бебето)“, добавя той.

Пинк и съпругът ѝ са родители на Уилоу Сейдж, която е на 5 и половина и за чиито пол също не искаха да знаят предварително.

Мина време откакто имахме бебе вкъщи. Ще бъде наистина забавно“, казва Харт.

Бъдещата кака Уилоу е „на небето“ в очакване на новото попълнение, родителите ѝ казват, че тя искала такова още откакто станала на три. „Говореше как иска бебе-сестричка. Дори прави колело за нея, което ще завършим, когато бебе номер две се появи“, добавя гордия татко.

Уилоу се подготвя и за другите си задължения като кака, сред които сменяне на памперси, и Харт казва, че ще бъде страхотна сестра, докато „не започнат да се съревновават“. „Сега е много развълнувана, докато не започнат да й взимат играчките и да й чупят нещата, тогава ще видим какво става“, допълва той.

А откакто Пинк е изключила от графика си летене и участия заради бременността си, семейството очаква да си прекара „наистина уютен празничен сезон“. „Това ще е първата година, в която ще си останем у дома. Обикновено пътуваме, за да се видим със семейството на жена ми. Но е хубаво, че просто имаме възможност да си останем у дома. Може би ще бъде последната спокойна Коледа за известно време, в което ще има още деца, кариера, пътувания и всичко останало, затова просто ще й се наслаждаваме тихо и кротко.

А по въпроса дали действително иска момче, Харт казва: „Просто искам здраво бебе. Само това ме интересува.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа