Адам Драйвър призна, че синът му „не се интересува“ от новия му филм

6-годишното момче било силно увлечено от динозаврите, не и от ролята на татко си

15 март 2023 г.

Снимка: Getty images

Адам Драйвър се опитва да спечели на своя страна най-големия си критик. И това е 6-годишният му син. Докато гостуваше в шоуто на Сет Майерс Late Night, номинираният за „Оскар“ актьор разкри, че момченцето му изобщо не проявява „интерес да гледа“ новия му филм „65“.

Той обясни също така, че е приел ролята по време на пандемията, докато е бил в изолация със семейството си.

„Бяхме заедно през цялото време и синът ми ми разказваше всичко за всеки динозавър“, припомни си Драйвър, отбелязвайки, че филмът изобилства от „динозаври и лазерни пушки“.

„Дори отидохме на снимачната площадка и той знаеше всичко за всички там. Призна ми: „Това може да е малко страшно. Но ти не се страхувай“. И после назова един по един всички динозаври“, разказа още актьорът.

След това обаче обясни, че момченцето отказало да гледа готовия филм, защото се опасявало, че ще е „твърде страшен“. И той се съобразил с желанието му.

Снимка: Instagram

Адам Драйвър и съпругата му Джоан Тъкър сключиха брак през 2013 г. след среща в Джулиард. Двамата обаче ревниво пазеха в тайна раждането на сина им и то в продължение на цели две години. През 2018 г. обаче новината попадна в медиите и така стана ясно, че Драйвър е татко.

Той и Джоан обаче упорито продължават да държат сина си далеч от светлината на прожекторите и не разкриват името му. Единственото, което актьорът потвърди, бе че действително е татко на момченце.

По материали от People

Коментари
Последни видеа