Амал Клуни разкри, че близнаците смятат татко Джордж Клуни за „най-забавния човек, когото са срещали“

5-годишните Александър и Ела били искрено възхитени от чувството му за хумор

07 декември 2022 г.

Снимка: Getty images

Амал Клуни разказа в интервю за Extra, че близнаците приемали татко си Джордж като „най-забавния човек, когото са срещали“.

А актьорът допълни: „Те са на 5 години и за тях в момента съм направо златен. Макар всички да знаем, че един ден това ще се промени“.

Снимка: Getty images

Според съпругата му обаче за това си има и логично обяснение. „Казват, че таткото може да оправи всичко, освен времето. А той е в състояние да разреши всичките им проблеми и затова е най-забавният човек, когото са срещали“, разясни тя.

44-годишната Амал наскоро гостува в предаване по повод старта на кампанията ѝ Get Her There, където говори и за това как нейните близнаци Ела и Александър вдъхновяват работата й като застъпник и са „истинската движеща сила“ зад нейната дейност.

„Мисля, че след няколко години, когато станат на повече от 5, и започнат да научават за някои проблеми, за които сега говорим, и започнат да осъзнават какво се случва в света, е много вероятно са ни попитат: „Какво направихте вие по въпроса? Много съм си мислила какъв ще бъде отговорът ми и се надявам да е добър“, призна Амал.

По материали от People

Коментари
Последни видеа