Аманда Сейфрид разказа за бъдещата си сватба

И очакването на бебето

17 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Актрисата Аманда Сейфрид призна, че с пълна пара се готви за сватба с 40-годишния актьор Томас Садоски, както и за раждането на бебето.

Тя се снима за корицата на Vogue Australia и даде интервю за изданието, пише letidor.ru. От него става ясно, че на актрисата буквално много ѝ се жени, а по въпроса за булчинската рокля вълнението е малко по-различно.

"Никога в живота си за нищо не съм мечтала толкова силно. И никога не съм била толкова готова за това. Но не желая да бъда център на внимание. Миналата година дойдох на бала на Met Gala в сватбена рокля на Рикардо Тиши. Един милиард пъти съм играла булка и вече съм се виждала в бяло", казва Аманда.

Актрисата също разказа и за това, че бременността ѝ протича напълно нормално и не ѝ пречи да планира бъдещата сватба. "Единственото, което поглъщам в огромни количества, е извара. Не мога да ѝ се наситя. Но мисля, че в това няма нищо страшно. Най-много да доведе до това, че бъдещото бебе много да обича млечни продукти", обяснява Сейфрид.

Засега актрисата не разкрива пола на бебето. Но докато говори за него, използва местоимението "той", което е достатъчно за западните медии да предположат, че чака момченце.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа