Ана Фарис е вече омъжена

Актрисата разкри, че е сключила тайно брак с годеника си Майкъл Барет

22 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Анна Фарис изненада с една наистина неочаквана новина в поредния епизод в своя подкаст. Тя съобщи, че се е омъжила за годеника си Майкъл Барет.

Неотдавна двамата бяха забелязани да отмарят щастливо във Венеция, която определено се очертава като тазгодишната топдестинация на звездите. После обаче те отскочили то Вашингтон, където набързо направили своята тайна сватба.

Снимка: Instagram

И така 44 годишната актриса и 51-годишният Барет са вече законни съпруг и съпруга.

„Беше страхотно! Буквално изтичахме до Вашингтон, за да се оженим. Сега годеникът ми е мой съпруг“, разказа Фарис.

Тя обаче не разкри много подробности за сватбата. Издаде само, че са подписали в местната съдебна палата в щата Вашингтон.

Актрисата и филмовият оператор и продуцент започнаха да излизат през 2017 г., след като се срещнаха във филма „Зад борда“. Двамата бяха забелязани за първи път през септември – в същия месец, след като Фарис се раздели с Крис Прат след 8 години брак. Преди това тя беше омъжена за актьора Бен Индра.

Ана Фарис призна, че с Барет имат необикновена връзка и много химия. И двамата вероятно сме интроверти по много сходен начин. Той има две деца и това беше страхотно. Научих много за себе си чрез децата му. Беше ми наистина полезно, твърди тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа