Анджелина Джоли и Брад Пит пак се хванаха на косите

Актрисата разкри, че бившият ѝ съпруг е опитал да удуши едно от децата им

06 октомври 2022 г.

Снимка: Getty images

Анджелина Джоли подаде насрещна жалба в отговор на делото на Брад Пит срещу нея за това, че е продала дела си в тяхната винарска компания. Нейното обвинение срещу него е, че е опитал да ѝ попречи да говори за предполагаемо насилие.

Джоли извади наяве шокиращи обвинения срещу Пит, свързани с инцидента им със самолет през 2016 г. Насрещната жалба е от вторник, подадена от адвокатите на актрисата в Лос Анджелис и съдържа твърдения за кавгата в частния самолет на двойката, случила се на 14 септември 2016 г. Малко по-късно Анджелина подаде молба за развод, а една от причините е именно тази случка.

Снимка: Getty images

Сега обаче актрисата разказа повече подробности за инцидента. Оказва се, че когато едно от децата вербално опитало да я защити, Пит се нахвърлил срещу него. Тогава Джоли го сграбчила отзад, за да го спре. За да я свали от гърба си, Брад се хвърлил назад в седалките на самолета, наранявайки така гърба и лакътя ѝ. В този момент децата се втурнали на помощ и всички смело се опитали да се защитават едно друго. В суматохата, Пит започнал да души едно от децата и ударил друго през лицето. Някои започнали да го умоляват да спре и всички били много изплашени.

В документите се твърди, че през тези „много напрегнати часове“ по време на полета, актьорът, която седял най-отзад, „периодично излизал напред, за да крещи и да ги псува“ и „в един момент залял Джоли с бира, а в друг полял децата с бира и червено вино.

Анджелина положи много усилия, за да се опита да предпази децата си от повторно преживяване на болката, която Пит причини на семейството в онзи ден“, се казва още в документацията. „Но когато Пит заведе делото за вината, опитвайки се да възвърне контрола върху финансовия живот на Джоли и да я принуди да се присъедини отново към бизнеса, той на практика я провокира да се защити публично и разкаже за случилото се за първи път, пише в допълнение.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.