Аврил Лавин се сгоди за Мод Сън в Париж

Двамата споделиха снимки от предложението, направено на фона на Айфеловата кула

11 април 2022 г.

Снимка: Getty images

Аврил Лавин се е сгодила за колегата си Мод Сън на 27 март. Певицата обаче призна това едва сега, публикувайки и снимки от романтичното предложение, направено в Париж, на фона на Айфеловата кула.

Снимка: Instagram

„Това беше най-перфектното, романтично предложение, което някога можех да поискам. Бяхме в Париж, разхождахме се с лодка по река Сена. Имахме цигулар, шампанско и рози. Усещах как времето спря и останахме само ние двамата в този момент“, разказа певицата ексклузивно пред People.

И когато те се озовали пред Айфеловата кула, 35-годишният Мод паднал на коляно пред нея и й задал важния въпрос. А годежният пръстен е много специален – с форма на сърце, обградено от множество по-малки сърца. На него е гравирано: „Здравей, икона“. Това са били първите думи, които той й казал, след като се запознали. „От вътрешната страна е гравирано и Мод + Аврил“, издаде певицата.

След което допълни: „Той знаеше от самото начало, че искам диамант във формата на сърце, защото в деня, когато се срещнахме, имахме съвпадащи пръстени във формата на сърце. Оттогава ги носим всеки ден, така че единственото подходящо за годежния пръстен бе формата на сърце. Обичам го толкова много.

Аврил призна още, че предложението в Париж било абсолютна изненада за нея, но да бъде с Мод изобщо не било изненадващо, защото още щом го срещнала, тя знаела, че това е Той.

Двойката няма търпение да планира следващата стъпка в съвместния си живот.

„Очаквам с нетърпение да се забавляваме, да творим, да работим заедно, да обикаляме заедно, да растем заедно. Чувствам се добре да имам някой, който може да ми помогне да отпразнувам добрите моменти, да ме издържи през трудните и да бъде през цялото време с мен. В деня, когато се срещнахме, знаех, че ти си единствената. Заедно завинаги, докато дните ни свършат. Сънувах, че ти правя предложение в Париж. Твърде красиво беше, за да го опиша. Обичам те, Аврил!“, написа от своя страна Мод.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.