Бионсе с откровен документален филм по Netflix „Homecoming“

Разказва как успява да се върне на сцената след трудната си бременност

18 април 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

В документалния си филм „Homecoming“, 37-годишната певица споделя за битката, през която е минала по време на бременността й с близнаците Сър и Руми, пише People. Бионсе е страдала от прееклампсия: „Тялото ми премина през повече, отколкото си мислех, че може да понесе“, признава тя.

Прееклампсията се появява при някои бременни и води до високо кръвно налягане, както и до редица усложнения, в повечето случаи свързани с черния дроб и бъбреците.
Бионсе споделя, че е научила за бременността си в края на 2016, когато вече е подписала договор, за да е водещата звезда на фестивала Coachella през 2017, но се налага да отмени уговорката. „Забременях неочаквано, а когато разбрах, че са близнаци, това беше повече от изненада“, споделя във филма тя.
Раждането също не е лесно: „Сърцето на едното от бебета на няколко пъти направи паузи и се наложи да ми направят цезарово сечение по спешност.
После лежи с близнаците в интензивно отделение, като продължава да страда от различни усложнения от прееклампсията. „Когато родих, тежах 99 кг, с много мъки и след доста време свалих повечето от тях, но така и не успях да се справя съвсем“, казва тя.

Плакат: Instagram / Beyonce

В този ред на мисли, завръщането й на Coachella съвсем не е лесно: „Голяма част от хореографията се основава на чувствата и всъщност същността ти й дава живот. А това е доста трудно, когато не се чувстваш на себе си. Трябваше да възстановя тялото си от операцията и това отне време. В началото не бях там (на тренировките), исках да бъда с децата си. Това, което хората не виждат, е жертвата“, споделя звездата.

Сега се чувствам като нов човек в нов момент от живота си вече не се опитвам да бъда отново такава, каквато бях“ – това е една малка част от откровенията, които ще видите в „Homecoming“.

„Homecoming“ вече е по Netflix

Коментари
Последни видеа