Бременната Аби Де Ла Роса говори откровено за връзката си с Ник Кенън

Тя разказа какво е да си майка на неговите деца

20 септември 2022 г.

Снимка: Getty images

Бременната Аби Де Ла Роса разказва какво е да си една от майките на многото деца на Ник Кенън. Наскоро тя говори откровено пред водещия Шан Будрам в подкаста Lovers and Friends за това какво е да си част от голямото семейство на рапъра.

Бъдещата майка на три деца призна, че е получила много критики по време на бременността си с близнаците, а и защото е била третата жена, която има или очаква дете от Кенън в този момент. Де Ла Роса беше бременна по същото време, когато Алиса Скот очакваше бебето си, което по-късно почина.

„Никога не съм била така излагана на ударите на хиляди хора, които просто ми показваха своята омраза към мен“, призна тя. След което обясни: „Той имаше силна връзка от години. Имаше и красиво семейство. Освен това имаше бившата си съпруга, която е истинска кралица на сцената“.

Снимка: Instagram

Бременната Аби има от Ник Кенън близнаци. Зион и Зилиън са вече на 15 месеца. В момента тя очаква ново бебе, което трябва да се роди през есента, но засега не издава дали татко отново е Кенън или някой друг.

Де Ла Роса призна, че Кенън „не е перфектен“, когато става въпрос за семейство, но между тях има доверие. „Вярвам на връзката, която имам с Ник“, категорична е тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа