Бритни Спиърс с драматична изповед

Певицата обвини баща си в експлоатация, включително забрана да има повече деца

25 юни 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Една от мечтите на Бритни Спиърс е да се омъжи и има още деца. Но всичко това се оказва невъзможно, докато е все още под попечителството на своя баща.

След близо 13 години мълчание, певицата избухна с драматична изповед, която бързо обиколи света и се превърна във водеща новина в света на шоубизнеса. В публично изявление пред съда, Бритни разпалено обясни какво е била принудена да търпи и защо иска попечителството на баща ѝ над нея да бъде премахнато. Тя го обвини и заклейми не само за нещата, свързани с нейната кариера, но и за личния си живот.

„Аз заслужавам да имам свой живот!“, заяви певицата във виртуално обращение пред Върховния съд в Лос Анджелис. Почти 30-минутната ѝ сърцераздирателна реч бе предавана в стрийминг на живо, който можеха да чуят всички.

Певицата обвини не само своя баща, а и целия му мениджърски екип, с които диктуват какво тя може и не може да прави.

Снимка: Instagram

„Те не искат да имам деца. Повече деца“, заяви Бритни, която е майка на две момчета в тийнейджърска възраст – Шон и Джейдън. Тя твърди, че именно тази забрана ѝ е попречила да се омъжи за приятеля си Сам Ашгари и да имат бебе. Нещо повече – не ѝ е позволено дори да излиза с него.

Певицата разкри ужасяващи подробности от живота си. Разказа, че е била принуждавана да пие противозачатъчни против волята си, била ѝ е сложена спирала и приемала медикамент с литий за лечение на биполярно разстройство, от който се чувствала зашеметена и като пияна. Няколко медицински сестри са я следели по време на концерти и не са позволявали дори да се преоблече на спокойствие и насаме.

„Това попечителство ми причинява повече вреда, отколкото полза. Заслужавам да имам живот! Работих през целия си живот. Заслужавам да имам две до три години почивка и да правя това, което искам да правя“, бе категорична Спиърс.

По материали от People

Коментари
Последни видеа