Бритни Спиърс украси елхата

Певицата обяви, че тази година започва да празнува Коледа от съвсем рано

20 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Повечето звезди показват как се подготвят – те самите или децата им, за Хелоуин. Бритни Спиърс обаче шокира всички с новината, че започва да празнува… Коледа. И не просто на думи, а и на дела.

Снимка: Instagram

Певицата показа вече украсената и готова за Коледа елха в дома си. Тя обаче обясни и защо тази година има желание да празнува от толкова рано. Бритни твърди, че така намира повече радост след всичко, през което е преминала.

Откакто баща й вече няма думата над нея, Бритни е като дете, попаднало в лунапарк. 39-годишната певица и годеникът й не спират да се радват на свободата, която тя вече има, и си организират най-невероятни малки и по-големи празници.

Подготовката за Коледа е част от тази магия, която Бритни иска да почувства.

Ще бъда честна и ще кажа, че чаках толкова дълго, за да се освободя от ситуацията, в която се намирах... и сега, когато вече свободата е факт, малко се страхувам да не направя грешка. Толкова години винаги ми казваха, че ако се справя, това ще свърши…, и все не свършваше. Работих толкова усилено, но сега, когато вече съм свободна и все по-близо до края на тази битка, се чувствам освен много щастлива, така и изплашена“, разкри тя.

Бритни призна още, че се притеснява да не направи нещо нередно и затова вече няма да публикува толкова често неща за себе си. Но чака с нетърпение бъдещето и вярва в чудеса. Затова и решила да празнува Коледа отрано. „Защо не? Вярвам, че всеки повод да си поднесем повече радост в живота, е добра идея“, призна певицата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа