Децата на Джейсън Момоа са най-големите му поддръжници

Малчуганите горещо подкрепят своя татко, който бе обявен за защитник на UNEP за живота под водата

29 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

В понеделник 42-годишната звезда от „Аквамен“ Джейсън Момоа бе обявен за защитник на живота под водата на Програмата на ООН за околната среда (UNEP) на конференцията на ООН за океана в Лисабон, Португалия. Първите, които приветстваха това бяха неговите деца, които се почувстваха изключително горди със своя татко. 14-годишната Лола Йолани и 13-годишният Накоа-Улф присъстваха на специалното събитие, редом до своя баща.

Снимка: Instagram

Актьорът публикува поредица от снимки в своя профил в Instagram, на които се вижда как децата му внимателно слушат думите му по време на конференцията.

„С голямо уважение, възхищение и смирение се присъединявам към семейството на ООН и се ангажирам с изключително важната работа: да управлявам, защитавам и опазвам Океана и всички живи същества на нашата красива, СИНЯ планета“, написа Момоа. „Трябва да се стремим да поправим злините, които сме сторили срещу нашите деца и внуци, да обърнем хода на нашето безотговорно управление и да изградим бъдеще, в което човечеството отново може да живее в хармония с природата“, допълни той.

Момоа завърши, като поздрави децата си, които споделя с бившата Лиза Бонет. Татко ви обича, бебета! Благодаря, че застанахте до мен“, написа той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа