Дейвид Бекъм събужда с мили бележки съпругата си

Футболистът остави на Виктория сладко послание, макар и от разстояние

14 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дейвид Бекъм определено знае как да се справи, когато съпругата му Виктория Бекъм не е в особено добро настроение. По-точно – когато е настроена „заядливо“. Макар и от разстояние, той умее да я направи на мига щастлива.

Снимка: Instagram

„Рецептата“ му всъщност е много простичка. Той умее да подбира точните думи, които да изпрати като послание към нея и да разсее бързо лошото й настроение.

Наслади се на обяда, ****. И се върни по-щастлива у дома. Много любов, знаеш от кого“, е последната бележка, прикрепена към кутия за обяд, която Дейвид качи в Story в Instagram и изпрати на Виктория. На което тя веднага отговори: „Дори когато съм ядосана, той се грижи за мен! Благодаря ти за обяда.

Двойката, която се ожени на 4 юли 1999 г., не е чужда на любовните закачки, които за някои може да звучат леко грубиянски, а за други са проява на типичен британски хумор.

По време на празниците например, Виктория пускаше често забавни видеа и дори показа опитите на Дейвид да пее коледни песни.

„О, Боже, той опитва да пее“, пошегува се тя, показвайки съпруга си как си тананика, докато пече кестени. На което Дейвид леко нахално отговори: „О, много съжалявам, Адел“, бъркайки умишлено името й с това на колежката й певица.

Въпреки тези закачки, Дейвид и Виктория определено са щастлива двойка. Двамата отпразнуваха 22-ата годишнина от сватбата си през юли 2021 г., като отново намигнаха, този път с техните емблематични съвпадащи тоалети през годините.

По материали от People

Коментари
Последни видеа