Дрю Баримор се чувства неуверена, когато отива на среща

От 6 години актрисата е самотна майка и все още трудно преодолява някои пречки

16 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дрю Баримор, която на екрана и в живота дава усещането за увереност и дори щипка непукизъм, най-неочаквано призна, че всъщност се чувства много неуверена, когато става дума за срещи с мъже. Особено в последните 6 години, откакто е самотна майка.

„Сякаш още не съм готова“, разкри тя в токшоуто, което води.

Актрисата има две дъщери от бившия си съпруг Уил Копелман: Олив, на 9 години, и Франки, на 7.

46-годишната майка разказа в емоционален разговор с Боби Бърк в своето шоу как се чувства в този момент. Тя призна, че срещите сега изглеждат малко по-различно, отколкото преди. И изобщо не е сигурна как да излиза, когато вече има деца.

„Имам две малки момичета, не искам да водя чужди мъже у дома. Мисля, че ще ми отнеме много време, за да срещна някого и да го опозная, преди изобщо да успея да го запозная с дъщерите си“, заяви Дрю.

Снимка: Instagram

Тя разказа и за другите си страхове като самотна майка. „Не мисля, че някой знае как точно да направи нещо подобно. Така че, нека не оказваме натиск върху себе си, когато просто не сме наясно как да го направим. По-добре честно да си признаем в такива моменти: „Не знам какво да правя“. И това е може би правилната първа стъпка“, продължи с разсъжденията си актрисата.

Според нея така внимава и за дъщерите си, което означава, че е добра майка.

„Бащата на децата ми е щастливо женен повторно за най-прекрасната жена на света - Али. Децата ми имат тази необикновена мащеха. Но аз сякаш не съм готова още за такава стъпка. Искам да изчакам. Това е моят избор. Може би бих живяла отново с някого, но имам деца и няма начин. Никога няма да се оженя отново“, завърши Баримор.

По материали от People

Коментари
Последни видеа