Дъщерята на Лени Кравиц в празнична реклама на Tiffany (видео)

Напомня за Алиса в Страната на чудесата

29 ноември 2018 г.

Дни, преди да навърши 30 години на 1 декември Зоуи - дъщерята на Лени Кравиц изгря в нова коледна реклама на луксозния бранд бижута Tiffany в САЩ.

Това далеч не е първа среща с обектива за красивото дете на поп и рокзвездата и бившата му съпруга, актрисата Лиза Бонет.

Зоуи играе в киното още от дете и е известна с ролите си в "Х-Мен: Първа вълна", "Големите малки лъжи", "Фантастични животни и къде да ги намерим", "Дивергенти"...

Tiffany & Co. представи новата видео реклама с нея, като видеото е под надслов "Вярвай в мечтите". То показва Зоуи да затваря очи и да потъва в красив приказен свят, където феи и фантастични герои изработват бижута и ги поставят в традиционните за Tiffany светло сини кутии с бели панделки. Облеклото на героите в този свят е декорирано със същия нежен оттенък, разказва пише Мениджър нюз

В кадрите се появява за секунди и супермодела Наоми Кембъл, която е представена като домакинята на изтънчено чаено парти. 

Филмът от 1 минута е асоциация с приказката за Алиса в страната на чудесата. Заснет е в основния магазин на Tiffany & Co. на Пето авеню в Ню Йорк. Можете да видите Зоуи Кравиц и в новия "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", но първо гледайте рекламата. 

Коментари
Последни видеа