Дъщерята на Мадона с ново признание

Лурдес Леон твърди, че безпрецедентният контрол на нейната майка, я е подготвил да бъде самостоятелна

16 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, отново провокира с признание относно своята майка. Тя призна, че певицата е от типа силно контролиращи родители, но пък това й е помогнало да се превърне в силна и независима личност още в гимназиалния период.

„Тя е може би най-трудолюбивият човек, когото познавам“, призна Лурдес.

Снимка: Instagram

24-годишният модел говори за това какво е да бъдеш дъщеря на Мадона в откровено интервю за Interview Magazine. След като завършва гимназия, Лурдес започва да кове своя собствен път, защото иска да придобие чувство за самостоятелност и да се разграничи от славата на своята майка.

Мисля, че майка ми е била свидетел какво се случва с децата на известните. И в някакъв момент си е казала: „Аз няма да бъда като тях. Децата ми няма да бъдат такива“. Смятам, че ако родителите всеки път плащат и ти угаждат на прищевките, ти ще имаш един лост, с който да постигаш лесно всичко. А майка ми беше ужасно контролираща и всъщност така ме подготви да стана независима, още щом завърших гимназия“, разказва Лурдес.

Преди време тя разкри, че сама е платила за обучението си в колежа и в момента живее в Бруклин, далеч от блясъка на Холивуд. Лурдес обаче се възхищава безкрайно на трудолюбието и етичността на своята майка и смята, че тя е „изпреварила времето си“. И признава със съжаление, че не е успяла да наследи това от нея.

По материали от People

Коментари
Последни видеа