Джена и Барбара Буш разказват за срещите си като президентски дъщери

Те признаха в откровено интервю, че е било доста „плашещо“ за мъжете да се виждат с тях

14 май 2022 г.

Снимка: Getty images

Джена и Барбара Буш са вече щастливо омъжени, но преди години, когато са били двайсетгодишни, се е налагало да излизат по срещи с хора, които определено са знаели кой е баща им – Джордж Буш, бивш президент на САЩ.

Снимка: Instagram

Двете сестри си припомниха този период и разказаха за напрежението, което са изпитвали, в откровено интервю, посветено на книгата им The Superpower Sisterhood. Барбара призна: „Всъщност майка ми отправи предложението към съпруга ми. Беше смущаващо, но все пак приветливо“. Джена пък разказа, че на нея лично й било по-трудно, тъй като тя се омъжи за Хенри Хагер през 2008 г., когато баща ѝ бе все още на власт, за разлика от Барбара, която сключи брак чак 2019 г.

„Той беше наистина притеснен… Всичко приключи добре, но определено го имаше напрежението от това, че излиза с президентската дъщеря“, разкри още Джена.

В момента двамата с Хагер имат две дъщери и един син. Сестра ѝ Барбара и съпругът и Крейг Койн станаха родители за първи път през септември миналата година. Щастливите баба и дядо, президентът Буш и бившата първа дама, сами обявиха хубавата новина.

Елена Николова – по материали от People

Коментари
Последни видеа