Джей Ло си има вече тийнейджъри

Близнаците на певицата станаха на 13 години

23 февруари 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

„Моите красиви бебета са тийнейджъри“, съобщи гордо Дженифър Лопес.

Щастливата майка на вече 13-годишните близнаци реши да ги изненада още от сутринта на специалния им ден, като им поднесе закуска в леглото.

Еми и Макс, които са от брака на певицата с Марк Антъни, навършиха 13 вчера, а Джей Ло качи мило видео от този ден в Instagram.

„О, Боже! Не мога да повярвам, че минаха 13 години, откакто ги пренесох на ръце и двамата у дома в средата на една снежна буря. От тази виелица обаче излязоха два перфектни кокосови ореха, които пренаредиха живота ми и ме научиха на истинския смисъл на любовта“, написа тя.

Снимка: Instagram

Певицата продължи с признанията: „Оттогава това е най-вълшебното пътешествие, изпълнено с приключения и радост. Тази сутрин изпитвам толкова много емоции, толкова съм горда и щастлива, но и малко съкрушена, защото времето лети. Това са моите две грижовни, чувствителни и специални души, които знам, че ще променят и ще пренаредят света по своя уникален начин. А аз като майка ще ги обичам отвъд вечността. Завинаги!“

По-рано тази година Лопес реши да разкаже малко повече за семейството си и за това как е преосмислила приоритетите си след пандемията.

Ограниченията и заплахата от болестта са я накарали да постави здравето на семейството си на първо място. А дотогава го е приемала за даденост.

„Когато не си в състояние да виждаш родителите си дълго време, не можеш да прекараш празниците с най-близките си хора, постепенно осъзнаваш, че здравето е най-важното нещо в живота ти. То стана наистина огромен приоритет за нас“, призна тя.

Певицата обясни също така, че е благодарна на годеника си Алекс Родригес, защото заедно са успели да преодолеят всички тези проблеми, и са помогнали и на близнаците да се преборят с промените.

„За децата беше наистина трудно да учат във виртуално училище. Липсваха им приятелите, дори имаха период на лека депресия. Много искат да се върне отново нормалното им ежедневие“, разкри Джей Ло.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Папагалът Поли

22 февруари 2021 г.