Джъстин Мур говори за 14-годишния си брак

Певецът е изключително благодарен на съпругата си Кейт

14 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Най-новата песен на кънтри суперзвездата Джъстин Мур е описание на неговата любов. Хитът With a Woman You Love е отражение на щастливия му 14-годишен брак и благодарността на певеца към неговата съпруга Кейт, за която той признава: Не бих могъл да оцелея без нейната подкрепа“.

Снимка: Instagram

През миналия септември хитмейкърът и мултиплатинена кънтри звезда Джъстин Мур и съпругата му Кейт отпразнуваха 14-та годишнина от сватбата си по леко нестандартен начин.

Двамата предприеха пътуване с децата си, по време на което вечеряха набързо сандвичи със сирене. „Имаше момент, в който просто се спогледахме и си казахме: „Уау, каква романтична годишнина от сватбата!“ Но не мисля, че някой от нас би искал да е различно, признаха те.

Оскъдната храна обаче върнала носталгично двойката в ранните дни на брака им, когато Мур е бил все още прохождащ музикант.

„Честно казано, Кейт плащаше сметките ни за известно време. Нямахме много. Мнозина не знаят това. Преди да се изкачиш и задържиш нагоре в класациите, все още си далеч от парите. Нямаше да оцелеем без нея и нейните доходи. А и по онова време аз много рядко се задържах у дома, постоянно пътувах. Спомням си, че ме е нямало в продължение на 100 дни и се прибирах само за три или четири дни“, разказва певецът.

Въпреки това двамата упорито вървели напред и съхранили връзката си здрава и стабилна. Неслучайно ги дават за пример като една от най-дълготрайните двойки в кънтри музиката. И любовта, която споделят, сега е възпята от Мур в песен.

„Когато намериш някого, когото наистина обичаш и за когото ти пука, не ти пука от нищо“, казва Джъстин.

По материали от People

Коментари
Последни видеа