Енрике Иглесиас - откровено за любовта си към децата и Анна

Признава, че много иска да прекарва повече време с тях

14 септември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Бившата руска тенисистка Анна Курникова и испанският певец Енрике Иглесиас в края на миналата година станаха за пръв път родители след дълга връзка. И за капак им се получиха близнаците Люси и Никола.

Към момента родителите периодично показват децата в социалните мрежи, а Енрике споделя емоциите си с журналисти. И съвсем скоро, както пише letidor.ru, той разказа как те са променили живота и чувствата му, дори и към Анна: “Харесва ми новият живот! С нетърпение се прибирам вкъщи след работа, за да може по-бързо да видя Анна и децата. Започнах по-добре да разбирам родителите си, когато и аз имам деца.“  

Певецът признава, че родителството го е направило и по-отговорен и загрижен. „Когато виждам усмивки на лицата на децата ми, се чувствам абсолютно щастлив! Иска ми се да заслужа доверието им и да ме имат за най-добрия приятел, когато станат на 12-15 години!

Относно чувствата към половинката си – Анна Курникова, той казва: „Преди да я срещна, не си представях, че ще мога да имам дълга връзка. Към нито едно от моите гаджета не съм се отнасял така, както с нея.“ Той казва също, че се възхищава на нейната независимост, жизнерадост и умението ѝ да се справя с всякакви трудности. Както и, че това е единствената жена, от която той е желал да има деца.

 Превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа