Ева Лонгория за кърменето: "Имам си официална прическа"

Актрисата иска съвет от Криси Тайгън

23 юли 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Ева Лонгория свиква с липсата на разкрасяващи процедури покрай кърменето, пише People. Младата майка изглежда съвсем естествено като за млада майка на селфи, което пусна в Instagram. Тя гушка 4-седмичния си син Сантяго Енрике, а косата й е свита на върха на главата. И отправя през мрежата въпрос към жената на Джон Леджънт Криси Тайгън: "Хей, това ли е официалната прическа за кърмене? Чувствам се така, все едно непрекъснато съм ходещ храст! И е твърде трудно да направя каквото и да било по въпроса.

Тайгън, която може да се смята за експерт по кърменето, тъй като е заета с второто си дете - сина Майлс Тиодор, на 9 седмици, призна как е спасила част от изцедената си кърма, която се е разляла върху кухненската маса. С подръчни инструменти тя "прибира" млякото в бутилката и пише: "Опитваме се! Върнахме си известно количество!"

От друга страна Лонгория тепърва се сблъсква с разни тегави страни на майчинството - като да намери баланса между работата и грижите за Сантяго. "Няма да лъжа. Да работя и да кърмя, според желанията на Сантяго, е трудно", казва тя.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа