Евгения и Ваня Джаферович се подготвят за първия учебен ден

Семейството ще си има първокласник, а дъщеричката им ще е в четърти клас

13 септември 2022 г.

Снимка: Instagram Evgeniya Dzaferovic

Евгения Джаферович, която в момента участва в „Игри на волята“, а преди време беше един от сериозните играчи в „Сървайвър: Панама“, и съпругът ѝ Ваня Джаферович, който пък победи в „Сървайвър: Камбоджа“, са в трескава подготовка за 15 септември. Семейството има двойна причина тази година да се вълнува от началото на учебната година, защото освен дъщеричката им, която ще бъде в четвърти клас, на училище за първи път тръгва и синът им.

Снимка: Instagram Evgeniya Dzaferovic

Остават броени дни до първия учебен ден и няма как да не се вълнувам! Освен, че Леа вече ще бъде в четвърти клас, Бо тръгва на училище! Той ще има наистина първи-първи учебен ден, написа Евгения и публикува две снимки от подготовката им в своя профил в Instagram.

Преди това семейството си направи кратка, но много романтична ваканция в Италия, така че започват есенния учебен сезон, заредени с много позитивни емоции.

Преди време Евгения призна, че у дома ролите на родителите са интуитивно разпределени: тя е лошото ченге, докато Ваня обича да си играе, гушка и се забавлява с децата. Така скрогост и любов се балансират идеално.

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.