Гордън Рамзи е готов за още едно дете

Независимо от факта, че в училище ще бъде най-възрастен сред татковците

12 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

54-годишният Гордън Рамзи и 47-годишната му съпруга Тана „обсъдиха“ раждането на още едно бебе. Тя не е бременна, но обмисляме и такава идея“,  все пак побърза да успокои страстите топготвачът, когато разкри, че няма нищо против да има шесто дете.

Снимка: Instagram

Гордън Рамзи е известен с любовта си към семейството. Той и съпругата му имат вече 5 деца. Но Рамзи призна пред Daily Mail, че са си говорили за потенциалната възможност за още един малчуган във фамилния отбор.

„Да, наистина обсъждахме да имаме още едно бебе. Казах, че това е страхотна идея. А съпругата ми направо отговори: „Нека го планираме“. И аз две секунди не знаех какво да кажа. Боже, ще бъда сигурно най-възрастният баща в училище, който ще вика за детето си на спортния празник“, пошегува се Гордън Рамзи.

Вече по-сериозно обясни: „Истината е, че това е нещо, над което бихме се замислили. Беше толкова прекрасно да прекарвам времето си с малкия Оскар, да гледам първите му разходки по плажа, първите му малки хапки храна и да знам, че правим всичко най-добро за него като родители“.

А после разказа как по време на тези разходки често са смятали, че той е дядото, а не таткото. И тогава другият му син – Джак, уточнявал, че това е неговият малък брат.

„Беше всъщност смешно“, признава Рамзи.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.