Хали Бери показа как целува приятеля си

Актрисата сподели интимната снимка, която всъщност е част от нейния рожден ден

18 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Хали Бери стана на 55 години. Ако трябва да сме честни, тя изглежда просто перфектно и по нищо не й личи, че е на тази възраст.

В известна степен „виновна“ за закачливото й поведение е и любовта й с Ван Хънт. Новият приятел на актрисата определено я прави много щастлива и я кара да лети в облаците.

Снимка: Instagram

Самата Хали не се поколеба да сподели в своя Instagram как двамата страстно се целуват. А целувката им е част от отбелязването на юбилейния рожден ден. Актрисата сподели и видео от специалния й ден.

Размишлявайки за отминалите години, майката на две деца написа: „След годината, която всички преживяхме, сърцето ми е пълно. Благодарна съм на този 14 август, в който срещнах любовта. В разгара на бурята, успях да създам щастие, да намеря повече спокойствие и да се чувствам по-свободна, откогато и да било. Вече мога да дишам!“

Хали Бери и Ван Хънт се появиха като двойка миналия септември, но после признаха, че се виждат от почти два месеца. И двамата са успели, умни и наистина химията между тях е невероятна. А и децата на актрисата приемат новия мъж в живота й много добре.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.