Хейли Бийбър разказва за живота като семейна жена

Моделът разкри и плановете си да има деца

19 август 2022 г.

Снимка: Getty images

Хейли Бийбър и съпругът й Джъстин Бийбър са изключително близки и се наслаждават на семейния живот. Моделът разкри и как се чувства като семейна жена, както и плановете си да има деца, в интервю за сп. Harper's Bazaar във вторник. Тя разказа също за скорошните им здравословни проблеми и как са продължили да вървят напред, въпреки паденията и радвайки се на възходите.

Снимка: Instagram

„Той е най-добрият ми приятел“, категорична е Хейли за Джъстин. „Когато децата се появят, това ще бъде нещо ново и ще трябва да се научим в движение как да бъдем родители. Но много искаме да имаме деца и да бъдем млади родители на малки деца“, допълни тя.

„Той все още е човекът, при когото бързам да се върна. Може да летя някъде далеч, но щом си свърша работа, нямам търпение да се върна при него“, призна моделът.

Според Хейли добрият брак изисква много работа. „Чувствам, че успехът при нас е заради усилията, които бяха положени и от двете страни“, смята тя.

Съвсем наскоро и Хейли, и Джъстин преминаха през сериозни здравословни притеснения. През март Хейли претърпя мини инсулт и се наложи да бъде оперирана, а Джъстин беше диагностициран със синдром на Рамзи Хънт, рядко неврологично заболяване, което причинява парализа на дясната страна на лицето.

По материали от People

Коментари
Последни видеа