Хилари Дъф открехна завесата към семейството си

Бременната актриса сподели идилична снимка преди Деня на благодарността

30 ноември 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Хилари Дъф и съпругът й – музикантът Матю Кома, не са от хората, които обичат да си правят реклама, използвайки всяка стъпка на семейството. Но и не държат всичко около тях да е непременно обвито в тайна. Така преди месец и двамата споделиха със сладко видео в профилите си в Instagram, че предстои семейството им да се увеличи с още един член. Бебето ще бъде трето за актрисата. Тя има 8-годишен син Лука от предишния си брак с хокеиста Майк Комри и 2-годишна дъщеря Банкс Вайълет Беър от брака си с Матю Кома.

Снимка: Instagram

Сега Хилари Дъф повдигна завесата още веднъж и показа как семейството им се подготвя за Деня на благодарността. Тя и Матю си направиха нощно селфи заедно с децата на фона на бляскавите светлини на Ню Йорк.

Актрисата сподели, че е изключително благодарна на семейството си и няма търпение най-после да свърши 2020 година. „Честит Ден на благодарността! Още 1-2 тържества и ще излезем от 2020 г.“, написа тя.

Това е първото излизане на семейството навън, след като Хилари разкри, че е била „изложена“ на коронавирус, но не уточни дали е боледувала тя или някой от фамилията.

По материали от People

Коментари
Последни видеа